Gezinsvakantie in Nationaal Park de Alde Feanen/Princenhof

Vakantie in het water gevallen..? Ons seizoen ook..! Laten we elkaar tegemoet komen. Met ons zeilschip Alida varen we normaal met groepen tot 24 personen over IJsselmeer, Waddenzee en Friese meren. Maar helaas, dit jaar mag het niet zo zijn. Met grote groepen is het niet haalbaar om de 1,5 meter afstand aan boord te garanderen. Echter, met een gezin of een groepje huisgenoten is het wél mogelijk om met elkaar op vakantie te gaan. Misschien had u al een vakantie geboekt en heeft u deze noodgedwongen moeten annuleren. Dan is dit een unieke kans om toch nog een bijzonder mooie vakantie te hebben, in eigen land. Zo’n heel groot schip, van alle gemakken voorzien, geheel voor u en uw gezin.

Nationaal Park de Alde Feanen

Een vakantiehuis midden in Nationaal Park Alde Feanen is alleen weggelegd voor een heel selecte groep in onze samenleving. Ons schip als mobiel vakantiehuis op elke gewenste locatie; ten anker in een afgelegen petgat of aan een eilandje in de Sânemar. En we hebben een bijboot, kano’s en een zeilbootje beschikbaar om het gebied te verkennen.

Een weekend, een week, of echt een lange vakantie, het maakt niet uit. De Alida is per direct beschikbaar en voor het hele seizoen. We begrijpen dat we niet de reguliere huurprijs kunnen vragen, die wordt normaal gesproken gedeeld door 24 opvarenden. Maar neem gerust contact op, samen komen we er wel uit.

De Alida beschikt over een gerieflijke accommodatie. Het schip heeft een gezellig dagverblijf met een open kombuis en voor iedereen is er een eigen hut. Enige voorwaarde is dat uw gezelschap een huishouden vormt. Wifi is aanwezig en we bieden ook diner-service.

Meer informatie over de Alida vindt u op www.ayay.nl. Bellen of mailen kan ook: 06-26172502 / ayaysailing@gmail.com