Gezinsvakantie aan het Lauwersmeer op historische zeilklipper

Vakantie in het water gevallen..? Ons seizoen ook..! Laten we elkaar tegemoet komen. Met ons zeilschip Suydersee varen we normaal met groepen tot 34 personen over IJsselmeer en Waddenzee. Maar helaas, dit jaar mag het niet zo zijn. Met grote groepen is het niet haalbaar om de 1,5 meter afstand aan boord te garanderen. Echter, met een gezin of een groepje huisgenoten is het wél mogelijk om met elkaar op vakantie te gaan. Misschien had u al een vakantie geboekt en heeft u deze noodgedwongen moeten annuleren. Dan is dit een unieke kans om toch nog een bijzonder mooie vakantie te hebben, in eigen land. Zo’n heel groot schip, van alle gemakken voorzien, geheel voor u en uw gezin.

Lauwersmeergebied

Een mobiel vakantiehuis midden in het Lauwersmeergebied op een locatie die u zelf kunt bepalen. En we hebben een bijboot, kano’s en een zeilbootje beschikbaar om het gebied te verkennen. Ook kunnen er met dit natuurhuisje uitstapjes gemaakt worden naar Schiermonnikoog of naar een zandbank op het Wad om droog te vallen. Dit echter met bemanning en tegen meerprijs.

Een weekend, een week, of echt een lange vakantie, het maakt niet uit. De Suydersee is per direct beschikbaar en voor het hele seizoen.We begrijpen dat we niet de reguliere huurprijs kunnen vragen, die wordt normaal gesproken gedeeld door 34 opvarenden. Maar neem gerust contact op, samen komen we er wel uit.

De Suydersee beschikt over een gerieflijke accomodatie. Het schip heeft een gezellig dagverblijf en een gesloten kombuis en voor iedereen is er een eigen hut. Enige voorwaarde is dat uw gezelschap een huishouden vormt. Wifi is aanwezig en we bieden ook diner-service.

Meer informatie over de Suydersee vindt u op www.ayay.nl. Bellen of mailen kan ook: 06-26172502 / ayaysailing@gmail.com